Krim Karamel

Bahan A

  • 200g gula pasir
  • 100g air

Cara :

  1. Masak gula pasir bersama air di atas api sederhana hingga menjadi gula hangus.
  2. Tuang gula hangus dalam acuan.

Bahan B

  • 1000ml susu segar
  • 8 biji telur
  • 120g gula pasir
  • 2 tsp vanilla essence

Cara :

  1. Putar semua bahan hingga sebati.
  2. Masukkan adunan di dalam acuan berisi gula hangus
  3. Letak acuan di dalam dulang berisi air dan bakar pada suhu 250oC selama 25 min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: